Abonneren

WindEnergie magazine is een vaktijdschrift over de productie van windenergie. Geschreven voor professionals en bedrijven die zich op alle mogelijke manieren met windenergie bezighouden. Van planning en windturbine-ontwerp tot aan de daadwerkelijke levering via het stopcontact en alle stappen daartussen.

Juist omdat de windenergiebranche is samengesteld uit zoveel verschillende vakdisciplines, is samenwerking cruciaal. En dus ook de communicatie tussen de vakgenoten. WindEnergie magazine zorgt voor een interdisciplinair platform voor uitwisseling van kennis en ervaringen. Met hulp van de vele en veelsoortige ondernemers en instituten, doet het magazine verslag van de ontwikkelingen die er morgen aankomen, van de windmolenparken die gisteren al gebouwd zijn en nu worden geëxploiteerd, en van de nieuwigheden die overmorgen aan de beurt zijn.

Mis niets. Laat deze kans niet voorbijwaaien en neem meteen een abonnement!

Abonnementsprijs
U ontvangt vier edities van WindEnergie magazine voor € 39 (incl. btw).

Ja, ik neem een abonnement op WindEnergie magazine

Ja, ik neem een abonnement op WindEnergie magazine en heb een evenementkorting ontvangen

 

Abonnementen kunnen elk moment ingaan en worden na de afgesproken abonnementsperiode automatisch verlengd. Opzeggen kan tot twee maanden voor het einde van de abonnementsperiode.