Adverteren

WindEnergie magazine verbindt professionalsWindEnergie magazine is een Nederlandstalig vaktijdschrift over de productie van windenergie. Het blad richt zich op professionals uit uiteenlopende vakdisciplines: namelijk iedereen die betrokken is bij het ontwerp, de bouw, de plaatsing, het onderhoud en de exploitatie van windturbines, of dat nu op land is of op zee. Het blad is nadrukkelijk bedoeld als platform voor interdisciplinaire informatie-uitwisseling. Want het (nóg) beter samenwerken en het komen tot integrale concepten voor ontwerp, maintenance en exploitatie is een van de belangrijkste sleutels tot het algemeen gedeelde doel: het verlagen van de kostprijs van windenergie.

Lezersgroepen

Gezien de opzet van het vakblad is het verzamelde adressenbestand zeer divers: onderzoekers, off shore-bedrijven, logistieke bedrijven, constructeurs, netbeheerders, toeleveranciers, meteorologen, engineers, leraren, weerkundigen, kabelbedrijven… Teveel om op te noemen. Ze hebben één ding gemeen: door de handen ineen te slaan gaan ze de wind een vaste plaats geven in de energiemix van de toekomst.

Verschijning & oplage

WindEnergie magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 2500 exemplaren.

Editie 02: Beursspecial WindDays 2018*
Verschijning: 8 juni
Deadline reserveren advertenties: 22 mei

Editie 03: Beurspecial WindEnergy Hamburg*
Verschijning: 7 september
Deadline reserveren advertenties: 24 augustus

Editie 04: Thema energiemix
Verschijning: 16 november
Deadline reserveren advertenties: 2 november

* Engelstalige editie

 

Adverteren

Vraag hier de mediakit aan of laat u door Arjan Cornelisse adviseren over uw exposuremogelijkheden in WindEnergie magazine. Of het nu gaat om print of online, de bijbehorende digitale nieuwsbrief of een combinatie daarvan. Ook crossmediaal adverteren behoort onder andere tot de uitgebreide exposuremogelijkheden die Vakbladen.com biedt.

 

Contact

Advertentie-acquisitie print en online:

Arjan Cornelisse
E a.cornelisse@archermedia.nl
T +31 (0)6 1062 85 64